Становлення військової безпеки Азербайджану та його військової організації в пострадянський період - Левик, Б. (Схід, 2012)
У статті проаналізовано історичний досвід Азербайджану, його розвиток у період після розпаду СРСР, становлення національної системи військової безпеки. Розглянуто військово-політичні відносини цієї країни з Вірменією, Росією, Україною, Туреччиною, США, НАТО і ЄС.