Іван Борковський та український науковий світ Праги - Левкун, Я. (Схід, 2012)
У статті висвітлюється співпраця українця, чеського вченого Івана Борковського з Українським вільним університетом (УВУ), Українським історико-філософським товариством "Єдність", його ректорська діяльність в УВУ м. Праги.