Ведение беременных после эндохирургического лечения доброкачественных кистозных образований яичников - Носенко, Е.Н.; Васильева, Л.Л. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
У статті приведені результати вивчення вмісту вільного аргініну у сироватці периферійної крові у вагітних з персистуючими доброякісними кістозними утвореннями яєчників в динаміці після оперативного лікування на тлі прийому препаратів аргініну.