Розробка основнової аграрної політики Російської імперії Особливою нарадою з потреб сільськогосподарської промисловості - Священко, З. (Схід, 2012)
У статті зроблено спробу на основі аналізу джерельної бази дослідити розробку Особливою нарадою з потреб сільськогосподарської промисловості основ нової аграрної політики Російської імперії початку ХХ ст. Звертається увага на проблему подальшої долі селянської общини та реформування селянського управління.