Екологічна деонтологія в інтер'єрі постмодерну - Матвійчук, А. (Схід, 2012)
У статті обґрунтовується філософсько-методична доцільність нової наукової дисципліни - екологічної деонтології. Автор використовує як методологічну лінзу ідеї та принципи постмодерністської філософії.