Засоби соціального регулювання в індустріальних регіонах України в 1917-1920 рр. - Попов, В. (Схід, 2012)
У статті розглядається коло питань, що належать до управління соціальними процесами в промислових районах України в період національно-демократичної революції 1917- 1920 рр. Визначені суб'єкти регулятивної діяльності, аналізуються засоби досягнення управлінських завдань, характеризуються проблеми, що виникали в процесі організації соціального управління.