Проблеми інвестиційного розвитку міст в Україні. Інформація про засідання Наукової Ради з економіко-правових проблем розвитку міст України Відділення економіки НАН України, 26 квітня 2012 року, м. Донецьк - Богачов, С. (Схід, 2012)
26 квітня 2012 року в Донецькій обласній державній адміністрації відбулося засідання Наукової Ради з економіко-правових проблем розвитку міст України Відділення економіки НАН України за темою "Проблеми інвестиційного розвитку міст в Україні". На засіданні були присутні члени Ради, ділових кіл, науковці та викладачі вищих навчальних закладів Донецької області, представники Асоціації шахтарських міст Донбасу й депутатського корпусу Донецької міської ради та Донецької обласної ради, ЗМІ. Предметом розгляду засідання стали проблеми інвестиційного розвитку міст в Україні, а також питання соціально-економічного розвитку регіону на засадах оптимального використання інвестиційного потенціалу Донецької області.