Теоретико-методичні основи розвитку діяльності туристичних підприємств на промисловій території - Балашова, Р. (Схід, 2012)
У статті визначено характерні та специфічні особливості діяльності туристичних підприємств на промисловій території, досліджено процеси їх поточної діяльності та економічного розвитку, запропоновано методологію виявлення й узагальнення пріоритетних чинників розвитку та їх зв'язок із промисловою територією. Сформульовані теоретико-методичні основи розвитку діяльності туристичних підприємств на промисловій території.