Цивілізаційні аспекти процесів економічної інтеграції - Костенко, Н. (Схід, 2012)
У статті охарактеризовані фактори взаємодії націй, які відображають сутність цивілізаційного розвитку. Відображені погляди на економічну інтеграцію крізь призму минулого з екстраполяцією на сучасність. Визначені аргументи на захист регіональної економічної інтеграції.