Потенціал конкурентоспроможності підприємств лакофарбової промисловості в аспекті екологізації їх виробництва - Овєчкіна, О.; Маслош, О. (Схід, 2012)
У статті розглянуто теоретико-практичні питання екологізації суспільного виробництва та охарактеризовано особливості формування конкурентоспроможного потенціалу підприємств лакофарбової промисловості в аспекті екологічної орієнтації виробництва. Виявлено зовнішні та внутрішні фактори впливу на прискорення процесу екологізації господарської діяльності галузевих підприємств та їх функціонування як еколого-економічних систем.