Відтворювальна структура територіальних економічних систем України - Павленко, В.; Тичковська, Л. (Схід, 2012)
У статті проаналізовано тенденції відтворення територіальних економічних систем України. Здійснено групування регіонів за рівнем їх розвитку і структурою економіки. Обґрунтовано обумовленість структури економіки субнаціональних територіальних систем особливостями використання наявних територіальних ресурсів.