Доктрина Х. Д. Перона та її вплив на розвиток Аргентини - Бредіхин, А. (Схід, 2012)
Стаття присвячена аналізу сутності доктрини Х. Д. Перона. Комплекс ідеологічного підґрунтя платформи пероністів базувався на політичній, економічній, соціальній складових. Представлено стислий аналіз "19 істин перонізму" та особливості їх практичної реалізації в Аргентині.