Військово-політичне забезпечення становлення Збройних сил України 1991-1992 рр. (за архівними матеріалами Державного галузевого архіву Міністерства оборони України) - Левик, Б. (Схід, 2012)
У статті проаналізовано перші два роки створення Збройних сил України та безпосередню участь у цьому процесі Президента, Верховної Ради та Міністерства оборони України, українських офіцерів-патріотів. Наведено конкретні факти боротьби за становлення національної армії незалежної України.