Козача Рада як центральний орган керівництва повстанських сил Правобережжя УСРР у 1921-22 роках - Стегній, П. (Схід, 2012)
Стаття присвячена дослідженню питань, пов'язаних із виникненням та діяльністю "Козачої Ради", що була одним із центральних органів керівництва антибільшовицькими повстанськими силами Правобережжя УСРР у 1921-1922 роках. Автор статті детально аналізує суперечності у відомостях про виникнення та діяльність "Козачої Ради" та робить припущення про зв'язок цієї організації з осередками Вільного козацтва та монархічно зорієнтованою частиною української еміграції.