Специфіка наративу як форми буття соціальної пам'яті соціальних спільнот - Дьяковська, Г. (Схід, 2012)
Стаття присвячена розгляду специфіки наративу як форми буття соціальної пам'яті. Автор зазначає, що наратив є можливістю соціального конструювання реальності та знаходження смислової основи буття. У статті визначено основні характеристики та особливості наративу як форми буття соціальної пам'яті.