Міфологічна парадигма у витоках української культури - Федь, В. (Схід, 2012)
У статті досліджуються міфологічні світоглядні джерела української духовності в парадигмальному вимірі. Наголошується на органічному зв'язку культури й міфу, що втілюється в концепції міфологічної світоглядної парадигми.