Формування стратегії розвитку інноваційно-технологічного потенціалу промислового підприємства - Блажевич, Г. (Схід, 2012)
У статті проаналізовано взаємозв'язок між з одного боку системним, програмно-цільовим, ситуаційним, функціональним та процесним підходом до розвитку інноваційно-технологічного потенціалу підприємства та компонентами управління, які забезпечують його реалізацію, з іншого. Запропоновано концепцію формування стратегії розвитку інноваційно- технологічного потенціалу машинобудівного підприємства.