Залучення внутрішніх та зовнішніх джерел інвестування в регіональній моделі розвитку країн Східної та Південно-Східної Азії - Лазнєва, І. (Схід, 2012)
У статті проаналізовано роль інвестування як однієї з важливих детермінант моделі економічного зростання країн Східної та Південно-Східної Азії. Зроблено акцент на активній участі уряду, а також інституційній специфіці азіатських економік, що сприяли капіталовкладенням та економічному зростанню.