Культурний туризм як контркультура в просторі субкультур масової культури - Марвіна, Г. (Схід, 2012)
У статті подається аналіз культурного туризму як альтернативної культурної практики, що протидіє уніфікуючим та нівелюючим процесам масової культури. Визначаються пріоритети культуротворчих стратегій туризму в контексті етнокультури та національних традицій.