Напрями підвищення конкурентоспроможності санаторно-курортних підприємств у регіоні (на прикладі АР Крим) - Пегушина, Г. (Схід, 2012)
У статті досліджено конкурентні переваги провідних європейських курортів; визначено фактори, які формують споживчу цінність вітчизняних санаторно-курортних підприємств; запропоновано напрями підвищення конкурентоспроможності санаторно-курортних підприємств на внутрішньому і світовому ринку курортних послуг.