Удосконалення процесу тарифоутворення на підприємствах ЖКГ як елемент модернізації - Шелегеда, Б. (Схід, 2012)
У статті розглянуто проблемні аспекти, пов'язані з визначенням економічно обґрунтованих тарифів на послуги житлово-комунальних підприємств. Особливу увагу приділено вдосконаленню процесу тарифоутворення як елементу модернізації. Показано актуальність застосування методу дохідності інвестованого капіталу, що стимулює приплив інвестицій і гарантує інвесторам повернення й ринкову дохідність вкладених коштів.