Інформаційна система моніторингу процесів діяльності структурованої організації (на прикладі вищого навчального закладу) - Роскладка, А.; Ольховський, Д. (Схід, 2012)
У статті досліджуються проблеми управління процесами структурованої організації на основі аналізу ключових показників їх ефективності. Для проведення якісного моніторингу запропонована інформаційна система, розроблена в середовищі Embarcadero Delphi XE 2. На думку авторів, представлена інформаційна система є ефективним інструментом для вдосконалення процесів діяльності вищого навчального закладу.