Історія інсайдерської торгівлі як найважливіший інструмент управління фінансовими ринками в епоху глобалізації - Наумова, М.; Бородіна, Н. (Схід, 2012)
У статті розглянута діяльність фінансових ринків, ефективність використання інвестованих активів та інсайдерська торгівля. Досліджена історія розвитку торгівлі на фондових біржах, виконано порівняльний аналіз кримінальної відповідальності за розповсюдження конфіденційної інформації у різних країнах протягом останніх століть.