Применение регуляторов нейромедиаторного обмена в комплексном лечении нарушений репродуктивного здоровья у лиц с ожирением - Чайка, В.К.; Богослав, Ю.П.; Зоркова, Е.В.; Черноус, В.А.; Матийцив, А.Б.; Коврижкина, О.С.; Кирилюк, Г.П. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Розроблено схему застосування Бромокриптину та Каберголіну у жінок з нейроендокринним ожирінням, диференційовану в залежності від рівня пролактину. На прикладі 207 жінок, з яких 177 страждали порушеннями репродуктивного здоров’я на тлі нейроендокринного ожиріння, вивчено ефективність розробленої схеми. Показано вищу ефективність та кращу сприйнятливість розробленої схеми лікування в порівнянні з традиційною.