Редокс-активність наповненого вуглецевими нанотрубками поліаніліну - Ковальчук, С.П.; Крупак, А.І.; Огенко, В.М. (Наноструктурное материаловедение, 2009)
Введення вуглецевих нанотрубок до складу синтезованого електрохімічним способом поліаніліну спричиняє дворазове збільшення окисно-відновного струму, який співвідноситься з формуванням полярону (Е = 0,35 В) та біполярону (Е = 0,80 В). Цейефект використано для посилення чутливості амперометричного рН-сенсора на основі платформи з поліаніліну, модифікованого вуглецевими нанотрубками.