Енергетичний перерозподіл валентних електронів в анатазі TiO₂ внаслідок зниження розмірів наночастинок - Зауличний, Я.В.; Фоя, О.О.; Бекенєв, В.Л.; Зарко, В.І.; Гунько, В.М.; Карпець, М.В. (Наноструктурное материаловедение, 2009)
Методом ультрам’якої рентгенівської спектроскопії досліджено енергетичний розподіл валентних електронів у нанопорошках діоксиду титану (анатазу) з розмірами частинок 12,7; 32,8 і 114 нм.