VIII міжнародна наукова конференція "Cучасні суспільні проблеми у вимірі соціології управління" в Донецькому державному університеті управління (Схід, 2012)
2 березня 2012 року в Донецькому державному університеті управління в рамках святкування 20-річчя ДонДУУ кафедрою соціології управління та Донецьким відділенням Соціологічної асоціації України було проведено VIІI Міжнародну наукову конференцію "Сучасні суспільні проблеми у вимірі соціології управління".