Електрохімічно синтезовані вуглецеві структури. Взаємодія з низькотемпературною водневою плазмою - Лисюк, Л.С.; Чеховський, А.О.; Гребенюк, А.Г.; Огенко, В.М.; Волков, С.В.; Рагуля, А.В. (Наноструктурное материаловедение, 2011)
Електрохімічним методом синтезовано графеноподібні структури вуглецю наповерхні оксидованого титану. Виконано квантовохімічне моделювання взаємодії графенової площини з атомами та молекулами водню показано, що енергетично ймовірним є приєднання більш реакційноздатного атомарного водню, яке відбувається за радикальним механізмом. Досліджено поведінку вуглецевих структур у водневій плазмі встановлено, що кінетика процесів істотно залежить від енергетичних параметрів – температури й концентрації електронів у плазмі.