Лечение заболеваний шейки матки, ассоциированных с папилломавирусной инфекцией, у пациенток молодого возраста - Волошина, Н.Н.; Кузнецова, Т.П.; Паук, А.П.; Макарова, Ж.Н.; Самойленко, А.И. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Публікація присвячена методам лікування передпухлинних станів шийки матки, які асоціюються з папіломавірусною інфекцією, у молодих жінок. Проведено комплексне обстеження та лікування 52 молодих жінок. Отримано позитивні клінічні, кольпоскопічні та цитологічні результати лікування при використанні імуномоделюючого та противірусного препарату Генферон®.