p-геодезические диффеоморфизмы касательных расслоений, индуцированные голоморфно-проективными диффеоморфизмами келеровых пространств - Зубрилин, К.М. (Інститут математики НАН України, 2006)
Дана робота присвячена вивченню спощуючих властивостей дифеоморфiзмов дотичних розшарувань першого порядку, якi iндукованi голоморфно-проективними дифеоморфiзмами баз. Базисними многовидами є келерови простори, а дотичнi розшарування розглядаються як афiннозв’язнi простори iз зв’язнiстю повного лiфта.