О погружении грассманова многообразия псевдоевклидова пространства - Гургенидзе, М. (Інститут математики НАН України, 2006)
В статтi вивчається грасманiв многовид неiзотопних двовимiрних площин псевдоевклiдового простору за допомогою його занурення у виглядi алгебраїчної поверхнi у шестивимiрний простiр.