Клинические особенности функциональных кист яичников у женщин репродуктивного возраста - Егорова, Я.А.; Рыбалка, А.Н.; Хомуленко, И.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Наведено аналіз особливості клінічного перебігу функціональних кіст яєчників у 322 жінок репродуктивного віку. Звернено увагу на етіопатогенез, ранню діагностику, лікувальну тактику після операцій з метою профілактики рецидивів захворювання.