Лечение предопухолевых заболеваний шейки матки в сочетании с уреаплазменной инфекцией - Квартальный, А.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
З метою визначення клінічної і лабораторної ефективності комплексного застосування кріодеструкції та медикаментозної терапії для лікування передпухлинних захворювань шийки матки у сполученні з уреаплазменою інфекцією обстежено та проліковано 58 пацієнток. Розроблений і впроваджений у клінічну практику комплексний метод лікування передпухлинних захворювань шийки матки у сполученні з уреаплазменою інфекцією є безпечним і високоефективним (клінічна та лабораторна ефективність становить 98,2%).