Ручні алгебри відносно односторонньої еквівалентності матриць - Дяченко, С.М. (Інститут математики НАН України, 2006)
У цiй роботi ми розглядаємо задачу про односторонню еквiвалентнiсть матриць над скiнченновимiрними алгебрами, i описуємо всi ручнi випадки.