Прогнозування і моделювання в правотворенні та правозастосуванні - Нагребельний, В.П. (Альманах права, 2011)
Розглядаються окремі концептуальні аспекти прогнозування в правотворчій і правозастосовній діяльності, визначається його роль, значення та можливості для підвищення якості нормотворення і ефективності правозастосування в цілому.