Господарська політика королеви Бони у Великому князівстві Литовському (за матеріалами 32 книги записів Литовської метрики) - Блануца, А. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2011)
У статті досліджено окремі аспекти господарської політики королеви Бони на підвладних їй землях у Великому князівстві Литовському на основі аналізу документів книги записів № 32 Литовської Метрики.