Проблеми інтеграції та інкорпорації ранньомодерного часу у новітніх студіях - Блануца, А. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2011)
Огляд: Праблемы інтэграцыі і інкарпарацыі ỹ развіцці Цэнтральнай і Усходняй Еỹропы ỹ перыяд ранняга Новага часу: Матэрыялы міжнар. навук. канферэнцыі (Мінск, 15–17 кастрычніка 2009 г.) / Навук. рэд. С.Ф. Сокал, А.М. Янушкевіч.— Мінск: БІП-С Плюс, 2010. — 440 с.