Unital A∞-categories - Lyubashenko, V.; Manzyuk, O. (Інститут математики НАН України, 2006)
Ми доводимо, що три означення унiтальностi для A∞-категорiй запропонованi Любашенком, Концевичем i Сойбельманом, та Фукая є еквiвалентними.