Нескінченно малі геодезичні деформації метрики ds² - Федченко, Ю.С. (Інститут математики НАН України, 2009)
В даній статті досліджуються нескінченно малi геодезичні деформації метрики ds², встановлено розмiрнiсть простору розв’язків та знайдено вигляд метрики.