Правовий конфлікт та правовий компроміс через призму юснатуралізму - Бобровник, С.В. (Альманах права, 2011)
У статті розглянуті методологічні засади та особливості конфліктів і компромісів у галузі права через природний тип правового розуміння. Конфлікт і компроміс визначаються як частина природної людини і,як результат людського існування.