Розуміння, творення та реалізація права: діалектика взаємозв'язку - Дідич, Т.О. (Альманах права, 2011)
У статті автором досліджуються питання сутності розуміння, творення та реалізації права, охарактеризовано їх значення та виокремлено особливості їх взаємодії.