Нормативно-правовий зміст та конструктивне значення поняття суспільного договору - Кабанець, Н.І. (Альманах права, 2011)
У статті поняття суспільного договору аналізується з гносеологічних та теоретико-юридичних позицій. Вказується на можливість використання такого поняття при конструктивному моделюванні у правовій реальності.