Функциональные кисты яичников в детском и подростковом возрасте - Рыбалка, А.Н.; Заболотнов, В.А.; Румянцева, З.С.; Ляшенко, Е.Н.; Белялова, Э.И. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
В статті надано матеріал дослідження 466 дівчаток та підлітків з функціональними кістами яєчників. Указано головні фактори розвитку цієї патології, особливості клінічної картини, ранньої діагностики та профілактики.