О геодезической однозначной определенности в целом некоторых специальных классов римановых пространств - Синюкова, Е.Н. (Інститут математики НАН України, 2009)
Отримані певні теореми про геодезичні відображення “у цілому” деяких компактних та некомпактних ріманових просторів.