І. А. Марзалюк. Людзі даўняй Беларусі: зтнаканфесійныя і сацыякультурныя стэрэатыпы (X-XVII ст.) - Ващук, Д. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2005)
Рецензія на книжку: І. А. Марзалюк. Людзі даўняй Беларусі: зтнаканфесійныя і сацыякультурныя стэрэатыпы (X-XVII ст.). — Магілеў, 2003. — 324 с.