Дослідження взаємодії одиничного абразивного зерна із поверхнею оброблюваного твердого сплаву - Саленко, О.Ф.; Костюнін, М.В.; Федотьєв, А.М. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2011)
Досліджено взаємодію одиничного абразивного зерна із поверхнею оброблюваного твердого сплаву при обробці методом гідроабразивного різання шляхом проведення віртуального експерименту. Отримано математичну модель для визначення величини напруження у зоні взаємодії одиничного абразивного зерна із поверхнею оброблюваного твердого сплаву.