Система моніторингу і управління процесом електроспікання КАМ на металевій зв’язці - Подоба, Я.О. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2011)
Розроблена комп’ютеризована система моніторингу та керування процесом інтенсивного електроспікання, за допомогою якої було досліджено процеси ущільнення та консолідації порошкових композитів. Досліджено вплив тиску та щільності електричного струму на кінетику усадки композитних алмазовмістних матеріалів.