Правове навчання та праворозуміння: сутнісні ознаки ефективності - Іщук, І.В. (Альманах права, 2011)
У статті досліджено феномени правового навчання та праворозуміння в їх взаємозв’язку в контексті ефективності як найважливішого показника, що характеризує роль цих правових явищ в суспільно-правовій дійсності.