Праворозуміння в умовах глобалізації: теоретичний аналіз - Кабанець, О.С. (Альманах права, 2011)
В статті аналізується проблематика правової глобалізації, яка має комплексний, багатогранний характер. Представлено різні погляди на інтегративну теорію праворозуміння. Розглянуто форми і методи правової комунікації. Проаналізовано основні напрями її впливу на правову сферу.