Загальнотеоретичні аспекти реалізації норм права - Лисюк, І.І. (Альманах права, 2011)
Дана стаття розкриває деякі аспекти правореалізації, як реальне, практичне перетворення у життя формально-визначених правових норм, спрямованих на досягнення цілей.